Nevşehir İŞKUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi olarak çalışacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında personel alımı Asıl ve yedek katılımcılar bugün saat: 10:00’da Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda noter kurası ile gerçekleşti.

İŞKUR vasıtası ile TYP (toplum yararına program) kapsamında Milli Eğitim de çalıştırılmak üzere ilimize 440 kişi temizlik 124 kişi güvenlik kadrosu verilmişti.

Nevşehir'de Toplum Yararına Çalışma Programı(TYP) kapsamında, okulların temizlik ve güvenlik işlerinde çalıştırılmak üzere noter huzurunda yapılan kura çekilişine Nevşehir Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, İş-Kur İl Müdürü Sayın Arif Sıddık BARATA ve Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, "Toplum Yararına Çalışma Programı(TYP) kapsamında, okulların temizlik ve güvenlik işlerinde çalıştırılmak üzere işçilerin, kura çekilişini noter huzurunda şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik. Kura çekilişi sonucunda göreve başlayacak personellerimize hayırlı olsun " dileklerinde bulundu.

Kuralar 27.09.2019 Cuma sabah saatleirnde açıklanacak olup, Kurada seçilen asil ve yedek üyelerin tam listesi wwww.fibhaber.com adresinden yayınlanacaktır.

Bizi takip etmeye devam edin...