Yolculuğuna Danimarka'da başlayan ve sektörde 30 yıla yaklaşan tecrübesiyle öne çıkan Jack and Jones erkek giyim denilince akla ilk gelen markalar arasında yer alıyor.
 
Genç, yenilikçi ve dinamik bir ruha sahip tüm erkeklere hitap eden koleksiyonlarıyla ilgi odağı haline geliyor. 2006 yılında Türkiye pazarındaki yerini alan hazır giyim devi, geniş ürün yelpazesiyle spor ve dinamik giyim stiline damgasını vuruyor. Son trendlerin izinde, iddialı yeni sezon ürünleriyle beğeni toplayan Jack and Jones, kış aylarının hakkını vermek isteyen erkeklerin pek çok ihtiyacını aynı anda karşılıyor. Modayı takip eden erkekler Jack and Jones ile tarzlarını konuşturuyor!
 
Jack and Jones Mont Modelleri Bu Kış da Gardropların Favorisi
 
Eğer siz de özgürlüğü ve farklılığı bir yaşam tarzı olarak benimsiyor ve bu yaşam tarzını giyim stilinize yansıtmak istiyorsanız bu sezon da yolunuzu Jack and Jones'tan geçirin. Kışa herkesten daha hazırlıklı girin. Sezonun moda eğilimlerini kendine özgün tarzıyla harmanlayarak özel tasarımcılar rehberliğinde üretim yapan marka özellikle soğuk havalarda içinizi ısıtacak mont modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Jean kültürüne yeni bir soluk getirerek en havalı sokak stilleri, altında Jack and Jones imzasını taşıyor.
 
Birbirinden farklı kesimlere sahip jean montlar kendine ve tarzına güvenen tüm erkeklere hitap ediyor. Mavi ve siyahın bin bir türlü tonu Jack and Jones mont modellerinde hayat buluyor. Giyimine özen gösteren ve modayı takip eden erkekler; bu ürünlerle girdiğiniz her ortamda tüm bakışlar sizin üzerinizde olacak! Her koleksiyonunu aynı özenle hazırlayan marka yeni sezon montlarıyla bu kışın da hakkını sonuna kadar veriyor.
 
Jack and Jones Botlar ile Kışın Tarzınızı Konuşturun
 
Deri veya süet olarak üretilen Jack and Jones botlar sahip olduğu dinamik çizgilerle stilinize olduğu kadar bedeninize de dinçlik kazandırıyor. Rahatlık, şıklık ve uzun ömürlü kullanım avantajlarıyla öne çıkan bot modelleri sizi her ortamda bir adım öne çıkarmayı başarıyor.
 
Siz de tarzınızı farklı, özgün, sportif ve rahat kelimeleriyle tanımlayan erkeklerden biriyseniz bu kış tüm ihtiyaçlarınız için Jack and Jones'a danışmayı unutmayın.