Lescon Airtube Serisi: Her Yönden Üstün Spor Ayakkabı Modelleri 
Lescon, antrenman yaparken mücadeleden yılmayan kadın ve erkekler için teknolojiyi estetik görünüm ile buluşturan spor ayakkabıları Airtube Serisi adı altında kullanıma sunuyor. Günlük kullanımda ve sportif aktivitelerde bireylerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan, kullanımı rahat Lescon Airtube serisi teknolojileri kadar zengin renk ve model seçeneği ile geniş bir kitleye hitap ediyor.
 
Rahatlık ve Performans Artışı için Lescon Airtube Serisi
 
Lescon Airtube Serisi’nde yer alan kadın ve erkek spor ayakkabı modelleri barındırdıkları teknolojiler sayesinde hava ve zemin koşulları nasıl olursa olsun performansınızı en üst seviyeye çıkarmanız için üretiliyor. Salonda veya dış ortamda yapacağınız egzersizlerde dayanıklı ve esnek yapıları ile ön plana çıkan spor ayakkabılarda vücudunuzdaki elektriği yüzeye iletebilen, uzun süreli kullanım imkânı veren esnek ve dayanıklı kauçuk taban kullanılıyor. Tabanın dayanıklılığını artırmak için ayrıca TPU (Termoplastik Üreten) taban özelliği ayakkabılara ekleniyor.
Kaygan zeminlerde bile üst düzey tutuş sağlayan Lescon Airtube spor ayakkabısı çeşitlerinde bulunan Phylon zemin malzemesi ayağın doğal hareketlerine uyum sağlayarak darbeleri en aza indirirken, Darbe Dağıtıcısı performansın etkilenmemesi için darbelerin ayak tabanına eşit şekilde yayılmasına yardımcı oluyor.
 
Sahilde, ormanda, şehir içinde veya spor salonunda giyebileceğiniz spor ayakkabılar I-Sole, Les Insole gibi akıllı iç taban tasarımı ve teknolojileri sayesinde konforlu kullanım imkânı veriyor. Her harekete uyum sağlayan I-Sole ayağın şeklini alarak iç tabanda eşsiz bir rahatlık sağlıyor. Hijyenik kullanıma önem veren bireyler düşünülerek geliştirilen Les Insole teknolojisi ise vücut ağırlığını eşit bir şekilde dağıtarak ayakkabı içindeki nemi ve teri en aza indirgemeyi amaçlıyor.
 
Estetik Görünüme Önem Veren Kadın ve Erkeklerin Tercihi Lescon Airtube
 
Her zaman daha iyisini başarmayı amaçlayan Lescon, Airtube serisi ile göz alıcı görünümün yanı sıra konforu da sizlere sunuyor. Görünümleri ile farklı kombinler yapmanıza olanak sağlayan spor ayakkabısı çeşitleri Flock, Anorak, Lescon Microfiber gibi saya malzemeleri kullanılarak üretiliyor. Saya malzemeleri hem modellerin görünüşünü daha estetik hale getiriyor, hem de ayak sağlığını destekleyen esnekliği, yumuşaklığı ve sağlamlığı sağlıyor.
 
Dayanıklılıkları sayesinde en sıcak yaz günlerinde, kış soğuğunda veya nemli mevsim geçişlerinde gerçekleştireceğiniz aktivitelerde ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz spor ayakkabıları Lescon’un hareket rahatlığı için ürettiği kullanışlı giyim ürünleri ile kombine edebilirsiniz. Seçtiğiniz ayakkabıyı uyumlu tarza sahip eşofman takımları, şortlar, t-shirt ve sweatshirtler ile kombinleyerek spor yaparken performansınızı yükseltebilirsiniz.
 
Barındırdığı teknolojiler ile performansınızı olumlu etkileyecek, stilinize uygun ayakkabı modeline Lescon güvencesi ile sahip olmak için hemen siparişinizi verin! Dilediğiniz modeli 42 Lescon mağazasından yapabileceğiniz 30 günde değişim ve 14 günde iade seçeneğiyle satın alın.