Nevşehir’de araç kiralamak şart. İlçemize gelen yerli ve yabancı turist peri bacalarını görmek istediği için ulaşım ihtiyacını gidermek adına oto kiralama alması gerekiyor. Öyle ki şehir merkezinin havalimanına uzaklığı bile 50KM den fazla. Ayrı yerel halk içinde aynı şey geçerli , semtler arası mesafe çok olduğu için araba gerçekten bir ihtiyaç.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı araç kiralama hizmeti için iyi fakat maalesef uçaktan indiğinizde maalesef sizi çok fazla rent a car firması beklemiyor, sayılı olan rent a car firmalarınında araçları günler öncesinden rezervasyon ile tükenmektedir. Bu yüzden rent a car firmalarının bulunduğu ürgüp ten araç kiralayabilirsiniz. Fakat Ürgüp te havalimanında yaklaşık 60KM uzaklıkta. Bu yüzden Nevşehir’e gelmek isteyenlerin online araç kiralama hizmeti almasını öneriririz.

Türkiye araba kiralama hizmeti sağlayan Vivi’den aldığımız bilgiye göre, Nevşehir bölgesinde oto kiralama talebinin çok fazla olduğu fakat Ürgüp’ün Nevşehir kapadokya havalimanın uzak olduğundan genelde turistlerin kayseri havalimanını tercih ettiği biliniyor.Yerel halk Nevşehir araç kiralama hizmeti için Ürgüp’ü tercih ediyor.

http://www.vivi.com.tr adresinden fiyatları ve araçları kaşılaştırabilirsiniz.

 

Rent a car firması seçerken nelere dikkat edilmeli ?

·         Nevşehir bölgesi için mutlaka online rezervasyon yapınız, ve fiyat karşılaştırmasını çok iyi yapmalısınız.

·         Araçta Kilometre sınırı varsa, mutlaka öğrenin

·         Dizel araç tercih edin.

·         Erken rezervasyon yapmayı unutmayın.