Dinler Group - Vodafone İş Ortağım Reklam Filmi Yayında

Vodafone İş Ortağım uygulaması reklam filminde, Dinler Group Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler başarılı bir iş kurmanın 3 sırrını anlatıyor.

Ulusal kanalların nerdeyse hemen hepsinde yayınlanmaya başlayan Vodafone iş ortağım reklam filmi hakkında Royal Balloon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler sosyal medya üzerinden şu açıklamalarda bulundu;

Dinler Group işletmemiz Royal Balloon - Cappadocia olarak her zaman bir GSM operatöründen fazlası olan iş ortağımız Vodafone’un reklamında, balon turu esnasında free wifi inovasyon çalışmamız ile fark yaratıp yer aldık. Projenin en başından beri yer alan ve her konuda destek veren kuzenim Hamdi Dinler‘e, projeyi fark eden ve bugünlere taşıyan başta Vodafone Pazarlama Uzmanı Merve Baysal Hanım ve Büyük Müşteriler Bölge Yöneticisi Murat Korkmaz Bey olmak üzere tüm Vodafone’un değerli ekibine, çekimlerde emeklerini ve profesyonelliklerini yansıtan ve eksik etmeyen işlerinin ehilleri Hacıyatmaz Film’e ve harika fotoğraflar çeken Gamze Bayındır Gedik Hanım’a teşekkürleri bir borç bilirim. Umarım memleketimiz Kapadokya ve Kapadokya turizminin tanıtılmasına katkı sağlar.

İlgili iş  ortağım reklam filmini haber altında bulunan video kısmından izleyebilirsiniz.