Piyasada kalıcı olmak zor!
Günümüz serbest piyasasında firmaların kalıcılığı yakalaması oldukça zorlu bir durum. Piyasada yer alan firmalar ise bu kalıcılığı yakalamakta en pratik ve etkili yol olarak toplu SMS yollama yolunu tercih ediyorlar. Bu tespiti yapmak hiç de zor olmasa gerek. Her birimiz telefonumuzun SMS kısmına girdiğimizde farklı marka ve firmalardan gelen tanıtım, indirim mesajı tarzı mesajları gelen kutumuzda oldukça fazla görüyoruz. Ve gün içerisinde sıkça bu mesajları alıyoruz. Eğer sizinde piyasada rakipleriyle yarışan bir firmanız, bir işletmeniz varsa ve hala toplu SMS yollamıyorsanız. Rakiplerinizden 1-0 gerideniz demektir. Siz de bir an önce toplu mesaj göndermeye ve kendinizi hatırlatmaya başlayın.

Toplu SMS yolla, yüksek maliyetten kurtul!
Rekabet ortamı reklamsız olur mu? Tabiki, olmaz. Ancak; her şeyin bir bedeli vardır. Reklam ve tanıtım yapmanın da hiç azımsanmayacak bir bedeli var. Bu bedel kasanızın haddinden fazla boşalması olabilir. Eğer; hem tanıtımınızı yapmak, hem müşterilerinize kolayca ulaşmak, hem de yeni müşterilere ulaşarak müşteri kitlenizi geliştirmek istiyorsanız. Yüksek maliyetli reklamlar yerine Toplu SMS yollama yöntemi sizin için en ideal ve en tasarruflu olan yöntem olacaktır. Reklam tabelaları, el broşürleri, tv reklamları o kadar maliyetli, zahmetli tanıtım yöntemleri ki bu yöntemleri kullanabilmek hem ciddi mali kaynağa hem oldukça fazla zamana ihtiyaç duyuyor. Ancak Toplu SMS yöntemi ile ne zaman ne de öyle yüklü miktarda mali kaynağa ihtiyacınız var. Bu yöntem sayesinde çok küçük maliyetlere çok fazla sayıda müşteriye ulaşabilir. Tek tıkla hiç zaman harcamadan tanıtım mesajlarınızı tüm müşteri kitlenize gönderebilir, geriye kalan geniş zamanınızda da diğer işlerinize yönelebilirsiniz.

Biz hep sizin yanınızdayız.
Vatan SMS ailesi olarak biz hep sizin yanınızdayız. Uzman kadromuz ve size her daim yardımcı olmaya hazır temsilcilerimiz ile size hem bir telefon kadar hem tek bir tık kadar yakınız. Hemen web sitemizi ziyaret ederek hakkımızda ve  size en uygun toplu SMS paketlerimiz hakkında bilgi alabilir, sms gönderme hızımızı test edebilir, size ulaşmamız için kayıt oluşturup temsilcilerimizin sizi aramasını sağlayabilirsiniz. Toplu SMS ile her şey artık çok daha kolay. Vatan SMS ile ise; bu kolaylık vazgeçilmez.