İnceler NEVPA Gıda, 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. NEVAGRI’2023 Nevşehir Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı'ndaki yerini aldı. 

Nevşehir Gıda, Tarım Fuarında İnceler NEVPA Gıda rüzgarı esti...

Sektöründe, en lezzetli, en kaliteli ve en güvenilir ürünleri uygun fiyata tüketiciye ulaştıran, İnceler NEVPA Gıda, bu yıl ikincisi düzenlenen fuarda açtığı stantta en yeni ürünleri ve markaları ile ziyaretçilerini karşılıyor. Sektörün öncülerinden, tamamen yerli ve milli sermayeyle faaliyetlerini sürdüren firma bu fuarda, market raflarını süsleyen marka ürünlerini ziyaretçilere sunma imkanı buldu.

Fuara katılanlara yeni ürünlerini tanıtan İnceler NEVPA Gıda, fuar alanına getirdikleri göz alıcı ürünler ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

İnceler NEVPA Gıda Tarım fuarının gözdesi oldu

NEVPA GIDA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ve Yasin İnce yaptığı açıklamasında," Bakliyat ve kuruyemiş üretiminde ülkemizin tanıdığı özel lezzetlerin üreticisi olma niteliğiyle yılların verdiği tecrübeyi ürün kalitesiyle birleştirip tüketicisiyle buluşturan firmamız 100 yılı aşkın süredir, her yıl gelişen bir ivme ile çalışmalarına yön vermektedir" dedi. 

İnce, açıklamasının devamında; "Ürünün girişinden paketlenmiş bir biçimde pazara sunumuna kadar eksiksiz bir sorumluluk anlayışını uygulamaya koyan ve tüm makine parkını uluslararası akreditasyona sahip son teknoloji ile donatan firmamız, bugün geldiği noktada hedefleri doğrultusunda özellikle tüm Türkiye'de yoğun bir biçimde pazarlama aktivasyonlarını yürütmekte ve müşterilerine en hızlı ve en uygun çözümleri üretebilme dinamizmine ulaşmış bulunmaktadır.

Ben bu vesile ile İnceler NEVPA Gıda ailesi olarak, tüm halkımızı yarın sona erecek olan fuarda standımıza davet ediyor, "Nevşehir Kapalı Pazar yerinde 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Nevşehir Tarım ve Gıda Fuarı'nın hayırlı olmasını, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine beklenen katkıyı vermesini diliyorum " ifadelerinde bulundu.

Yılın son tarım fuarında ürünlerini sergileyen, bakliyat ve kuru yemiş başta olmak üzere konusunda markalaşan ve piyasanın aranan ürünleri arasında yer alan İnceler NEVPA Gıda Bir Dünya markası olma yolunda hızla İlerliyor.

100 yıldır sofralarda beraberiz.

Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan NEVPA GIDA İnceler, 1921'den beri kuruluş felsefesi olarak kaliteli hizmet düşüncesi ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre çeşitli ürün yelpazasi ile doğru zamanda ulaştırma amacı taşıyarak müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Sektörde, 100. yılını geride bırakan İnceler toptan üründe, Bakliyat, kuruyemiş ve zeytin alanında üstün kalite, hijyen standartlarında üretim anlayışıyla her geçen yıl üzerine koyarak kendini yenilemeye devam ediyor.

İnceler NEVPA Gıda

İletişim Bilgileri: 
Organize Sanayi Bölgesi Aksaray Yolu 10. Km 8. Sokak No: 1 Nevşehir/Türkiye

T: +90 (384) 242 92 80

F: +90 (384) 242 92 80

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]