Ankara'da faaliyet gösteren Genç Nevşehirliler Derneği üyesi Faf Vana Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Faruk Akpınar, bursiyer öğrencilerine her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği kahvaltı programlarını devam ettiriyor.

İş İnsanı Faruk Akpınar, öğrencilerle buluşmasında tecrübe paylaşımı yaparak manevi anlamda destek olarak kaygılarını gidermeye çalıştı. Programda tek tek söz alan Nevşehirli üniversite öğrencilerine hem kazandıkları bölümü hemde çalışma hayatında neleri hedeflediklerini ifade ettiler.

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca ise konuşmasında; "Memleketimiz adına Ankara’da faaliyetlerine devam ettiğimiz Derneğimizin her zaman ve her an destekçisi olan kıymetli hemşehrimiz Faruk abinin maddiyattan öte manevi anlamda öğrencilere verdiği tavsiyelerin öneminden  bahsetti. Ayrıca fabrikasında bugüne kadar hem staj desteği hemde iş imkanı sunması takdire şayan bir destek. Bu anlamda destek veren tüm hemşerilerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. " dedi.


Faf Vana Sanayi ne iş yapar?

Ürünlerini 65’tan fazla ülkeye ihraç eden FAF Vana, uluslararası çalışma disiplinini ve kurumsal iş ahlakını tüm faaliyetlerine yansıtmayı ilke edinmiş ve yerel sektörü gelişmeye zorlayan itici güç haline gelmiştir. İhracat yapılan ülkelerin sayısındaki artış, her yıl büyüyen dış ticaret hacmi ve dünyanın her bölgesinde sürekli artan bilinirliğiyle FAF, artık uluslararası alanda adından sıkça söz ettiren bir firma konumundadır.