Mert Savaş'ın sunduğu "Rehber" teve2 ekranlarında seyahat planları yapmak isteyenlere A'dan Z'ye her konuda rehberlik yapıyor.

Ekranların yol gösteren programı Rehber bu hafta Nevşehir - Göreme'de! 

Mert Savaş'ın sunumuyla Rehber isimli proğram teve2'de Kapadokya gezisinde Nevşehir'in Göreme kasabasında açılan Kapadokya'nın ilk Hint Restoranı olan Indian Rasoi'yi ekranlara taşıdı.

Eğer sizde farklı lezzetler denemekten hoşlanıyorsanız, Göreme'de Anatolian Houses Hotelin hemen yanında bulunan Kapadokya'nın ilk Hint Restoranı olan Indian Rasoi, sizleri modern Hint Mutfağının lezzetleriyle buluşturuyor.

Bol baharat çeşitleri ile, Kapadokya da ilk tek olma özelliğine sahip olan Indian Rasoi Cappadocia en doğru adresiniz olacaktır...

Hintli aşçı Buro, 100 den fazla çeşitte hazırlanan hint yemeklerini Mert Savaş'ın sunduğu "Rehber" teve2 ekranlarında izleyicilerine anlattı.

Haftanın Önerisi: INDIAN RASOI! Kapadokya'da egzotik bir deneyim.

Kapadokya'nın ilk ve tek Hint Restoranı olan Indian Rasoi, sizleri modern Hint Mutfağının keyifli kulvarları arasında bir yolculuğa çıkartıyor. Baharatlar ülkesinden uzman şefler tarafından hazırlanan Hint yemeklerini tatmak için, Indian Rasoi'yi denemenizi tavsiye ederiz.
Bilgi ve rezervasyon için: 0 384 271 24 63