Karapınar Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde çocuklar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bayramı büyük coşkuyla kutladılar.  

Programa Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, okul idaricileri, öğrencileri ile kasaba halkı katıldı.

Karapınar'da Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Doyasıya Eğlendiler

Programa katılan protokol mensuplarının çocuklara Türk Bayrağı, pamuk şekeri, bayraklı balon ve çeşitli hediyelerde dağıttıkları etkinlikte ayrıca palyaçoların yüz boyaması ile animasyon gösterileri de çocukların büyük bir neşe kaynağı oldu.  

Güneş: "Çocuklar bizim yarınımız ve biz çocuklarımıza güveniyoruz"

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu anlamlı günlerinde onları mutlu etmek bizlerin görevi. Çocuklar bizim yarınımız geleceğimiz ve biz çocuklarımıza çok güveniyoruz. Onların geleceğe daha sağlıklı birer birey olarak hazırlanması konusunda elimizden geleni yapmak için her zaman hazırız." diyerek çocukların çocuk bayramını kutladı.

Karapınar İlkokulu Müdürü Mustafa Öncül'de; "Her zaman olduğu gibi bu anlamlı günde de bizleri yalnız bırakmayan ve böyle bir programında hazırlanmasına vesile olan Belediye Başkanımız Yasin Güneş 'e öğretmenlerim velilerim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. Ülkemizi her geçen gün ileriye taşıyacak olan geleceğin büyükleri çocuklarımızın bayramı kutlu olsun." dedi.