Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, göreve gelişinin üzerinden geçen yaklaşık 5 yıllık süreci değerlendirdi.

Hizmet ve yatırım dolu yaklaşık 5 yılı geride bıraktıktıklarını ve yeni dönem için projelerinin hazır olduğunu belirten Başkan Çekiç, "İkinci dönem için plan ve proğramlarımız hazır. Yeni dönem için Kaymaklı'ya çağ atlatacak projelerimizin maliyeti ve yerleri belli. Marka belde Kaymaklı doğrultusunda her şeyi yaptık, yapıyoruz, yapacağız... Şu an hali hazırda devam eden projelerimizde çok yakında hizmetinizde olacak" dedi.

HiZMETLER ORTADADIR

Başkan Çekiç, “Şu an için kasabamızda inşaat aşamasındaki devam eden projelerimizde yatırım miktarı 65 milyon ₺ ... İşte ana başlıklarıyla kasabamıza kazandırdığımız hizmetlerden bazıları şunlar;"

  • 1- Kapalı spor salonu
  • 2- Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu 
  • 3- Kuran kursu ve 6 adet lojman inşaatı
  • 4- Su deposuna yeni Ges (Güneş enerji sistemi)
  • 5-Kapalı Cenaze(Musalla)alanı 
  • 6- Yeni park ve dinlenme alanı
  • Toplam maliyeti 65 milyon ₺

“Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesiyle Kaymaklı kasabamıza ve halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. 2019'dan bu yana alt yapı, üst yapı, Sıcak asvalt, TOKİ, yeni araçla, doğalgaz, park ve diğer tamamlanan hizmetlerimizle birlikte toplamda kasabamıza Devlet eliyle beraber 400 milyonluk dev yatırım hizmeti sunmuş bulunuyoruz. 

“Halkımızın desteği ve hükümetimizin yetkisi ile görevde bulunduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetler ortadadır. Bu süreçte edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi Kaymaklı'mıza hizmet ederek geçirmek, doğup büyüdüğümüz topraklara ve hemşerilerimize hizmet etmek bundan sonraki arzu ve düşüncemizdir. 

“Yapılması hayal diye bahsedilen birçok proje hizmete girmiş ve tamamlanmış birçok projede yapım aşamasındadır. Bizler kasabamızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, halkımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Herkesi kucaklayan hizmet anlayışımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğimizi açıkça ifade ediyorum.” dedi.

31 Mart Yerel seçim süreci tüm hızıyla sürerken Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kaymaklı için 2.ci döneme çoktan start vermiş gözüküyor.