Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Develi'nin belde ve köylerine yaptığı ziyarette yeni Büyükşehir Yasası'nı anlattı ve 31 Mart'tan itibaren yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Başkan Özhaseki, yeni dönemin ilçe, belde ve köylerin gelişmesi için bir fırsat olacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Develi'de katıldığı 'Develi Büyükşehir ile Buluşuyor' toplantısının ardından Sindelhöyük beldesi ile Soysallı ve Çayırözü köylerini ziyaret etti. Başkan Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile Develi ilçe başkanı ve belediye başkan adayı da eşlik etti. Sindelhöyük beldesinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Özhaseki, yeni Büyükşehir Yasası hakkında bilgi vererek, "31 Mart'tan itibaren yeni bir dönem başlıyor. Bu yasa ilçe, belde ve köylerimize bir külfet getirmeyecek. Tam tersine iyilik getirecek. Şehirle köylerimiz arasındaki devasa uçurum giderilecek" dedi.
Başkan Özhaseki daha sonra Soysallı'ya geçti ve burada köylülerce ikram edilen yufka ile çökelek peynirinden tattı. İkramları ve ilgileri için Soysallı sakinlerine teşekkür eden Başkan Özhaseki, köyün su sorununa dikkat çekerek seçimlerin ardından Gıcık Tüneli'nden çekilecek hat ile 37 köyün su sorununun sona erdirileceğini söyledi.
Başkan Özhaseki, Soysallı'nın ardından Çayırözü köyüne geçti. Başkan Özhaseki'ye yoğurt ikram eden Çayırözü sakinleri sorunlarını dile getirdiler. Başkan Özhaseki de "Allah fırsat verir, siz de yetki verirseniz bu sorunları kısa sürede çözeriz" dedi.