MÜSİAD Azerbaycan ile TBMM üyeleri arasında toplantı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa Milletvekili Osman Mesten ile Savunma ve Sanayi Danışmanı İlker Türköz, MÜSİAD Azerbaycan dernek merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Reşad Cabirli ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD Azerbaycan Yönetim Kurulu Üyesi, Nevşehirli İş İnsanı Hüseyin Yapar'ında hazır bulunduğu toplantıda tarafların birbirlerini tanıştırdığını ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini bildirdi.

Görüşmede Nevşehirli iş adamlarının Azerbaycan'a gelmesine yönelik tanıtım planları ve olası işbirlikleri görüşüldü.

Milletvekili Filiz Kılıç, Nevşehir'in Azerbaycan şehirlerinden biriyle "Kardeş Şehir" olması için çalışmalar yapılabileceğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ile birlikte Azerbaycan MÜSİAD Başkanı Reşat Cabirli ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik. Nevşehirli iş insanlarımızın Azerbaycan’da, Azerbaycan’daki iş insanlarımızın Nevşehir’de faaliyet göstermesi gerekliliği üzerine konuştuk. Tek millet iki devlet olarak faaliyetlerimizi arttırmalı, kardeşlik şuuru ile hareket etmemiz gerektiğini vurguladık. Ayrıca, Azerbaycan’ımızın şehirlerinden birisi ile Nevşehir’imizin kardeş şehir olması hususundaki istediğimizi dile getirdik." dedi.

Toplantı sonunda Reşad Cabirli tarafından Nevşehir Milletvekili Kılıç'a plaket ve hediyeler takdim etti.