Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde merkez camii altındaki atıl kalan alan Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi olarak projelendirildi.

Kozaklı Kaymakamlıgı öncülüğünde başlatılan ve ilçemizde ilk ve güzel olan bu proje,

Kozaklı'lı hanımefendiler ve gençlerin talepleri doğrultusunda ;

  • Kütüphane
  • Çalışma sınıfları
  • Toplantı-Sohbet Salonları
  • Gençlik Kitap Kahve
  • Çocuk Oyun Alanı
  • Mutfak
  • Bilgisayar Sınıfları

Ve pek çok bölüm bulunmaktadır.

Önceliklerinin gençler ve hanımefendiler olduğunu söyleyen Kozaklı ilçe Kaymakamı sayın Yasin Gürkan, Kadın Aile ve Gençlik nerkezi vesilesiyle Kozaklı'nın merkezindeki hem atıl bir alanın faaliyete geçeceğini, hem de bütün Kozaklı'ya hitap eden bir eğitim yuvası kazandırılacağını belirtti.

Projeyi çeşitli vesilelerle insanlara aktardıklarını belirten Kaymakam Gürkan Kozaklı'nın bu tarzda sosyal mekanlara ihtiyacını olduğunu, gelen talepler doğrultusunda birçok şahıs ve kurumla istişare ederek projeyi şekillendirdiklerini beyan etti.

DR. DOĞAN BİRGÜL'DEN KADIN AİLE GENÇLİK MERKEZİNE BÜYÜK BAĞIŞ

Kozaklı'nın millî şuur sahibi kıymetlerinden Dr. Doğan Birgül'ü Kaymakamımız sayın Yasin Gürkan, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Aşkar ve Merkez Camii imamımız Şahmeran Ünal ziyaret etti.

İstanbul'da gerçekleşen ziyarette Kaymakamımız, Dr. Doğan Birgül'e Kozaklı'ya belediye vasıtasıyla yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kozaklı'ya yapılacak Kadın Aile ve Gençlik Merkezi projesini memnuniyetle karşılayan Dr. Doğan Birgül, millî şuur sahibi, inançlı nesillerin yetişmesi için yapılacak böyle bir projeye başlangıç olarak 1.000.000 TL katkı sağlayacağını beyan etti.

Kaymakamımız, Dr. Doğan Birgül hocayı ilçemize konferans için davet etti. Dr. Doğan Birgül, en müsait zamanda davete icabet edeceğini belirtti.

İLHAN OLGUN'DAN KADIN AİLE GENÇLİK MERKEZİNE BÜYÜK BAĞIŞ

Kozaklı'nın eşrafından İlhan Olgun, Kadın Aile ve Gençlik Merkezine başlangıç olarak 1.000.000 TL hayır yapacağını ifade etti.

Aynı zamanda Kozaklı Eğitim Derneği'nin yöneticilerinden olan İlhan Olgun, Kozaklı'ya böyle bir eğitim yuvası kazandırılması hususunu hep arzu ettiğini söyledi.