Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesindeki Peribacaları arasında "Antik Kentler Konserleri" kapsamında "Senfoni ile Müziğimiz" adlı konser , Avanos ilçesinin doğal güzelliklerle bezenmiş Zelve-Paşabağları’nda gerçekleştirildi.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası tarafından Nevşehir'in Avanos ilçesi Paşabağları'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Antik Kent Konseri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile sanatsavarler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Konserde, 'Senfonik Türküler' tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Konsere katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen; "Kapadokya’nın eşsiz tarihi ve doğal güzelliği Paşabağları'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Antik Kent Konserleri" kapsamında "Senfoni ile Müziğimiz" başlıklı konsere katıldık" dedi.

Orhan Şallıel şefliğinde Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşiğinde gerçekleştirilen konsere Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Belediye Başkanı Atilla Seçen, daire müdürleri, belediye başkanlarıyla sanatseverlerin yanı sıra çeşitli ülkelerin büyükelçileri de katıldı.