Güzel kahve ve kaliteli mekân anlayışı ile yola çıkan Arabica Coffee House, 3. dalga kahve akımını Nevşehirlilerle buluşturdu. Nevşehirli genç girişimci Turan Balak'ın işletmeciliğini yaptığı Arabica Coffee House’un Nevşehir Şubesi’nin açılış töreni düzenlenen törenle yapıldı. 

Açılış töreninde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin en önemli sosyal yaşam merkezlerinden birine dönüşen 2000 Evler Mahallesi’nin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin de bu alanda bulunmasıyla birlikte özellikle gençlerin bir araya gelecekleri cafe ve dinlenme salon ihtiyacının ortaya çıktığını belirtti. Bu tür tesislerle bu açığın kapatılması arzusu içerisinde olduklarını dile getiren Seçen, nezih bir ortamda hoşça vakit geçirilebilecek bir tesis kazandırdıkları için de işletme sahiplerine teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da açıklamasında; "Arabica kahve evinin açılışını gerçekleştirdik. Şehrimize ve iş yeri sahibi Turan Balak kardeşime hayırlı olmasını diliyorum.." dedi.

Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından yapılan dua sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl  Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 25. Dönem Nevşehir MHP Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, PTT Nevşehir Baş Müdürü Cafer Ersoy, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Birilik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’in de katıldığı bir törenle açılış kurdelesi kesilerek işletme hizmete kazandırıldı.

Cafe ve Dinlenme salonunun açılışı nedeniyle açılışa katılanlara işletme sahipleri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletme Sahibi Turan Balak yaptığı açıklamasında "Arabica Coffee House Nevşehir şubemiz 2000 Evler Mahallesi, Şehit Polis Murat Hamleci Sokak üzerinde hizmete girmiştir. Açılışımıza iştirak eden tüm değerli protokolümüze ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun. " dedi.

Nevşehir Güzel Kahve İle Buluştu...

Adres: 2000 Evler Mh. Şehit Polis Murat Hamleci Sk. Feyzan Fatih Koop. 4B Nevşehir

The Proof İs İn The Cup !