Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim Arı, FİB Haber.Com İnternet Gazetesini ziyaret ederek hem bayramlaştı, hemde  çeşitli istişarelerde bulundu...

Arı İçin Süpriz Doğum Günü Kutlaması... 

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com çalışanları, Doğum Günü 20 Ağustos Olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Rasim Arı'ya Sürpriz Bir Doğum Günü Kutlaması Yaptı.

Kurban Bayramı ziyareti için FİB Haber Merkezini ziyarete gelen Daire Başkanı Rasim Arı için öğle yemeği saatinde yapılan kutlamaya FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı, İbrahim Uysal ile gazete çalışanları katıldı. 'Bu kutlamayı hiç beklemiyordum. Şimdiye kadar yaşadığım en güzel yaş günü' diyerek yaş gününü düzenleyen FİB Haber Merkezine teşekkür eden Arı, daha sonra kendisi için hazırlanan yaş günü pastasını kesti. Arı'nın yaş günü kutlaması sırasında FİB Haber Gazetesine bayram ziyaretleri için gelen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz, Gümüşkent Muhtarı Ömer Arun ile misafirleri de hazır bulundu. 

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli olması ile övündüğümüz bir değerimiz olarak Rasim Arı'ya hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

RASİM ARI KİMDİR? BİOGRAFİSİ…

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı olan Rasim Arı daha önce Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun Danışmanlığı, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığı görevlerini de yaptı.

20 Ağustos 1975 Nevşehir doğumlu olan Rasim Arı, Ak Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Maksev Yönetim Kurulu Üyeliği’de yaptı.

Arı'nın hızla yükselen görev ve sorumlulukları yaşının üstüne çıksada o doğduğu toprakları hiç unutmadı. İşte Rasim Arı nın Geçmiş günlerinden kendi kalemiyle memleketine, eski günlerine duyduğu o özlemi ifade eden yazısı ve küçüklük yıllarına ait resmi...

Hey gidi günler...
 
Kendinden buyuk bisikleti olan bu çocuk kim acaba? O kırmızı bisikletin ayağıma bırakığı iz hala geçmedi, ne güzel günlerdi o günler canım amcam ,o günler geri gelse beni bisikletinin arkasina yine bindirsen yine sorsan bana kola alayım mı yiğen diye...