AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile eşi Hatice Dolaşmaz'ın biricik evladı Faruk Dolaşmaz Saltanat Düğün salonunda düzenlenen görkemli sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

Nevşehir'in sevilen saygın Sanayici iş adamlarından Faruk Dolaşmaz'ın torunu, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin Danışmanı Ali Dolaşmaz'ın yiğeni, Faruk Dolaşmaz'ın muhteşem sünnet merasimi davetlilerden tam not aldı.

Düğün salonuna Fikret Çapacı'nın sunumlarında maytaplar, konfetiler, alkışlar eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile giren Faruk Dolaşmaz'a Annesi Hatice ve Babası Ahmet Dolaşmaz tarafından Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz'ın oğlunun sünnet töreni, Nevşehir protokolü ile AK Parti yöneticilerini bir araya getirdi. 

Furkan Efe hocamızın Kuranı Kerim Tilaveti ve Hafız Mahmut Kemikkıran'ın duası ile başlayan sünnet merasimine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç,  Nevşehir Belediye Başkna Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, AK Parti Gülşehir il Genel Meclis üyesi Turan Balak, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Köybaşı, İş Adamı Hacı Güngör, partililer, Dolaşmaz Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Saltanat Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet merasiminde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ahmet Dolaşmaz ve eşi Hatice Dolaşmaz çiftinin sünnet olan oğulları Faruk Dolaşmaz’ın mürüvvetlerini de görmelerini Yüce Allah’tan temenni etti.

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Faruk'un erkekliğe adım attığı bu gurur gününde anne ve babası Hatice ve Ahmet DOLAŞMAZ çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak DOLAŞMAZ ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.