Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekilen ve ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu ünlü şarkıcı Emrah ikinci kez Baba oluyor. İki yıl önce oğlu Elyesa'yı kucağına alan Emrah Erdoğan'ın eşi Sibel Erdoğan, ikinci kez bebek bekliyor.

Kapadokya'da çekilen Aşk ve Mavi dizisinin Başrol oyuncusu Ünlü sanatçı Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan rutin kontrollerini Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesinde yaptırıyor.

2017 BAŞINDA DOĞACAK...


Emrah'ın, iki yıl önce oğulları Elyasa'yı dünyaya getiren eşi Sibel Erdoğan, yeniden hamile olduğunu duyurdu. Emrah, 2017'nin başında ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan eşi ve minik oğulları; şu sıralar Aşk ve Mavi dizisi için Kapadokya'da bulunuyor.

Aşk ve Mavi'nin Emrah'ı, ikinci kez baba oluyor ...
​Yüklü miktarda serveti ve cimri olduğu söylenilen Emrah, tartışmalara son noktayı koydu. Şarkıcı Emrah, gazetede verdiği röportajda ''Çocuklarınıza bırakacağınız en büyük miras nedir?'' sorusuna karşılık, ''Evet, Allah'ın izniyle bir de kızım olacak inşallah. Çok ama çok mutluyum. İki evladımız için de, ben babaları, eşimde anneleri olarak; güzel, ahlaklı, çalışkan, dürüst, saygılı, vatanına milletine layık insanlar olmaları için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.'' dedi.





KAYNAK : SABAH