Ekim ayının girmesiyle birlikte televizyon ekranlarında yeni sezon başladı. Yeni sezonda her sezon olduğu gibi yeni diziler boy gösteriyor. Bu sezonda pek çok oyuncu yeni projelerle ekranlara dönüyor. Bunlardan biriside şarkıları ve oyunculuğuyla ekranlardan uzun süre uzak kalan ünlü sanatçı Emrah İpek.

Emrah bu sezon, Kapadokya da çekimleri yapılacak yeni bir projeyle ekranlara dönüyor. Sevenlerinin merakla beklediği dizinin adı Aşk ve Mavidir. Ekranlara 10 yıl sonra dönen Emrah'ın bu dizisinin nasıl olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Merak edilen bir konuda dizinin çekildiği yer ve mekanlar.

NTC Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin ismi ilk olarak Atv ekranlarında kısa bir görüntü ile paylaşıldı ve dizinin başrolünü ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Emrah yer alıyor. Aşk ve Mavi dizisinin kadın başrolü için ise Burcu Kıratlı ile anlaşıldı.

Atv ekranlarında başlayacak olan dizinin sloganı ise Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere olarak tanıtıldı. Aşk ve Mavi’nin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan oturuyor. Dizinin muhteşem senaryosunu ise Gül Semerci ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alacaklar.

Film Kapadokya'da Çekilecek ​

Peki Aşk ve Mavi dizisi nerde çekiliyor? Edinilen bilgiye göre çekimler İstanbul'da başladı.Dizinin devamının İstanbul ve Nevşehir Kapadokya'da çekileceği biliniyor. Emrah dizide gençliği ceza evinde geçen ve kimseyi sevecek zamanı olmamış Ali karakterini canlandırıyor.Dizinin kadrosunda Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Uğur Uzunel, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi oyuncular oynamaktadır. Kadrosu güçlü olan dizi Emrah hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir. Senaryosunun Gül Semerci ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda işe Hakan Arslan oturuyor.


Aşk ve Mavi Oyuncuları;