Ercan Özalp, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında finale yülsedi. Özalp seslendirdiği 'Fincanın Etrafı' şarkısıyla tam not alırken yarın finalde yarışmaya hak kazandı. 

Rakibi Alya'yı aldığı yüzde 80'lik oy oranıyla geçen Özalp, finalde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.


Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Ercan Özalp yine  büyük bir başarıya imza atarak dün aksam TV8'de ekrana gelen Rising Star Türkiye Ses Yarışmasının yarı finalin de Nevsehirli hemşerilerimizin de desteği ile yüzde 80 oy alarak adını finale yazdırdı.

20 Eylül saat 20:00 de baslayacak Rising starda finalde yarışacak olan Ercan Özalp siz değerli Nevşehirli hemşerilerimize ve FİB Haber aracılığı ile telefonla arayarak bizzat teşekkürlerini iletti ve bu aksam yayınlanacak olan final de Nevsehir halkından desteklerini bekliyor.

Ercan Özalp'e Destek olabilmek için , App storeden veya Play Storeden TV8 YAN EKRAN uygulamasını indirip vetere yayınlanırken OYLAMAYA KATIL butonuna basıp oy verebilirsiniz.

Desteklerimizi esirgemeyelim.

FİB haber olarak bizde Ercan Özalp'i tebrik eder, bu aksam ki final heyecanında kendisine başarılar dileriz.

 


Haber: Musa Çiftçi