Atv ekranlarının yeni dizisi 'Maria ile Mustafa'nın çekimleri Ürgüp'te devam ediyor. Yoğun tempo ve sıcak havada yorgun düşen "Maria ile Mustafa" dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı ve Litvanya Nevşehir-Kayseri-Kırşehir ve Aksaray Fahri Konsolosu Yakup Dinler'i Kayakapı Premium Caves'de ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde çekimleri Kapadokya da başlayan, Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, "Maria ile Mustafa"nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

essica May ve Hilmi Cem İntepe, Yakup Dinler'i Kayakapı'da ziyaret etti

KAPTİD Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolosu Yakup Dinler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "Ürgüp'te çekimleri devam eden NTC Medya yapımı "Maria ile Mustafa" dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe ile Litvanya Fahri Konsolosluğu hatıra fotoğrafımız. ‪Jessica May'in Babaannesi ile Büyükbabası'nın Litvanyalı olduğunu biliyor muydunuz?" ...