Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Erdoğan Yücel, İnallı Dernek Başkan Yardımcısı Nazmi Şahin, Özlüce köyü dernek yönetimi üyesi Asım Sırakaya, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz ve Gençlik Kolları üyeleri ilk olarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz, ziyarette heyet adına şehrimize yapılan yatırım ve güzel çalışmalar için Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür ederken, kendisinden canlı yayın söyleyişi sözü aldı ve federasyon ile ilgili istişarelerde bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz, Nevşehir belediye Başkanı Rasim Arı'ya kabulü ve misafirperverliği için de teşekkür etti.

İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları heyetinin ikinci durağı Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne oldu.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici'yi makamında ziyaret eden İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları heyeti adına açıklamada bulunan Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz; "Nevşehir Turizm İl Müdürü Sayın Cengiz Ekici’yi Gençlik Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ile ziyaret ettik İstanbul’da Yapacağımız Projeler Hakkında fikir istişaresinde bulunduk. Ev sahipliği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Nevşehir Dernekler Federasyonundan Özdemir'e Ziyaret

Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanvekili Erdoğan Yücel, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'e hayırlı olsun dileğinde bulunup görevinde başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanvekili Erdoğan Yücel, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz ve beraberindeki heyet'e teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gençlik Kolları Başkanı Yunus Poyraz; "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Muhsin Özdemir ile federasyonun düzenleyeceği köyler arası futbol turnuvası finalini Nevşehirde yapma sözü aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.