Nevşehir Belediyespor'un yeni kıyafet sponsoru Morven markası oldu. Firma ile kulüp arasındaki sponsorluk anlaşmasına, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve İşletme sahibi Esin Afşar imza attı.

NİSSARA AVM'de ki Morven Erkek Giyim mağazasında yapılan anlaşmada işletme sahibi Esin Afşar, Nevşehir Belediyespor'un kıyafet sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, en iyi şekilde Nevşehir Belediyespor'u temsil etmek istediklerini ve yapılan işbirliğinin memleketimiz için ve markamıza Morven için büyük önem taşıdığını ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. Afşar, yaptığı kısa konuşmada, ‘İnşallah sezon sonunda memleketimizin önemli bir marka değeri olarak Nevşehir Belediyespor şampiyon olur. Ve 2.Lig’e yükseliriz" dedi. 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'da yaptığı açıklamasında; "Erkek Giyimin ünlü markası Morven, bu sezon futbol takımımızın yeni giyim sponsoru oldular. Nevşehirli hemşehrilerimizin takımına sahip çıkması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kulübümüze, desteklerinden dolayı Esin Afşar hanıma ve tüm Morven Ailesine teşekkür ediyorum. Böylesine kaliteli bir markanın Nevşehir Belediyespor ile anılmasından Kırmızı-Beyazlı camiamız adına mutluyum. Bu vesile ile, Morven markasının takımımıza şans getirmesini diliyor, sezon sonunda Şampiyon takımın markası olarak anılacağına olan inancım tamdır." dedi.

Törenin ardından Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, yardımcı antrenörler ve Kırmızı-Beyazlı futbolcular Morven markası takım elbiselerini giyerek takım halinde fotoğraf çektirdiler.

Spor Toto 3.Lig temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'da forma giyen futbolcular, sezon boyunca Morven markası ile özel dikilmiş takım elbise, özel dizayn edilmiş kravatları ve takım elbiseleri kullanacaklar. 

Morven Erkek Giyim Mağazası Nevşehir Belediyespor'a Şampiyonluk yolunda başarılar diler...

MORVEN Erkek Giyim Mağazası

Erkek Giyime Yeni Bir Soluk, Kaliteyi Ucuza' mı Almak İstiyorsunuz ?O Halde Doğru yerdesiniz.

İletişim Adresi: Yeni Mahalle. Milli İrade Caddesi. No: 2 NİSSARA AVM
1.Kat No:51 NEVŞEHİR

Mağaza Tel: 0 384 502 03 33

İşletme Sahibi Esin Afşar: 0 543 303 65 00

Mağazamız sabah 9:00 akşam 21:00'a kadar hizmet vermekte.

Siz değerli tüm hemşehrilerimizi mağazamızı görmeye, bir bardak kahvemizi içmeye de bekleriz.
Burada Herşey kapış kapışa Haydi MORVEN Mağazasına...
Keyifli alışverişler...