Nevşehir'in alanında ilk ve tek olma özelliğini taşıyan yeni Aile eğlence merkezi kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

Nevşehir Sebze Pazarı’nın karşısındaki alanda çocukları ve gençleri eğlendirecek birçok oyun ve eğlence gereçlerini barındıran lunapark açıldı.

Nevşehir Sebze Pazarı’nın karşısında moloz yığını halindeki eski Sümerbank tekstil arazisindeki alan düzenlenerek, çocukları ve gençleri eğlendirecek birçok oyun eğlence gereçlerini barındıran ve içerisinde lunaparkıda barındıran  'Aile Eğlence ve Yaşam Merkezi' halkımızın hizmetine girdi.

Nevşehir Yıllar Sonra Aile Eğlence Merkezine Kavuştu

İşletmeci Serkan Kaya hizmete giren tesis hakkında yaptığı açıklamasında şu bilgileri verdi: "8,5 dönüm üzerinde kurulan ve Nevşehir'in alanında ilk ve tek olma özelliğine sahip Aile Eğlence Merkezi'mizde komple zemin parke döşenip çevre düzenlemesi yapıldı. Mescit ve tuvaletler yerleştirildi. 5 aylık hummalı bir çalışmanın ardından hizmete giren lunapark ve Aile Eğlence Merkezi'nin tamamına yakınına yeni oyuncaklar yerleştirildi. Yepyeni konsepti ile hizmete giren tesisimiz şuana kadar Nevşehir ölçeğinde bir şehirde kurulmuş en kapsamlı Lunapark ve Aile Eğlence Merkezi olma özelliği taşıyor." dedi.

Kaya; "Şuana kadar Türkiye'nin bir çok büyük şehirlerinde hizmet veren tesislere imza atmış Nevşehir yerlisi bir kardeşiniz olarak kendi memleketime bu güzel tesisi kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz.

"Tesisimiz Lunapark değil, Aile Eğlence Merkeziyiz!"

Ve şunun çok iyi bilinmesini isterim ki; "Biz buraya lunapark değil, 'Aile Eğlence ve Yaşam Merkezi' açtık. Yine özellikle çocuklarımız , gençlerimiz ve Ailelerimize yönelik hizmet veren tesisimizde En büyük pist alanına sahip Çarpışan Otolar, Gondol, Mega Discovery, Ranger, Elma Kurdu, Konvoy, Pedallı Havuz Botları ve tamamen yeni olarak üretilen Dev Dönme Dolap, Kanguru, Samba Balon, Mini Tren, Çocuk Uçağı, Mini Corvette, Olimpik Trambolin, Salto Trambolinin yanında Atış becerilerini ölçüp geliştirilebilecek Büyük Atış Poligonu, Ailece oturulup Közde kahve, nargile ve Taze gözleme sunulan Aile Otağ Çadırımız mevcut olup, çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamaya yardım edecek Hollanda'dan getirttiğimiz sevimli Midilli Atlarımızla tamamen Aileye yönelik bir Aile Eğlence Merkezi oluşturduk. Ramazan bayramıyla beraber özel güvenliklerimiz de hizmete başlayacak" ifadelerine yer verdi.

İşletmeci Serkan Kaya açıklamasında; Nevşehir halkına gayet nezih bir ortamda Ailecek eğlenebilecekleri hoş vakit geçirebilecekleri mekanımızda tesisimiz sabah:09.00 ile gece 00.00 artasında haftanın 7 günü açığız. 

Şehit, Gazi, Ailelerine ve Özel insanlarımıza ÜCRETSİZ!

Ayrıca Belediyemiz ile yapılan görüşmeler sonrasında, lunaparktan şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınlarıyla engelli özel insanlarımızada ücretsiz yararlandırılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Ayrıca, Nevşehir Kapalı Pazar yerinin otopark sorununu da çözdük. Alanımızı ileri taşıyarak otoparkı eski haline getirdik. Nevşehirimize hayırlı olsun.

Bir Nevşehirli olarak yerlisi olup yıllarca türkiyenin bir çok büyükşehirlerindeki bu güzel hizmetin daha iyisini memleketimize kazandırmak adına nevşehir 

Bizden söylemesi...

“Bu Eğlence merkezi Nevşehir için büyük bir fırsat. Herkesin gelip görmesini isteriz. Rahatlıkla aileler ve çocukları gelip gezebilir. Aile Eğlence Merkezi  yönetimini, kısa zamanda gerçekleştirdikleri bu güzel hizmet ve değişimden dolayı kutlarız. Burada sadece bir Aile eğlence merkezi değil, aynı zamanda bir yaşam alanı oluşturulmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ve tüm Nevşehirlileri Aile Eğlence Merkezini mutlaka görmelerini tavsiye ederiz.”

İrtibat:  0 (533) 341 10 71