Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan yardımcısı hafız Mahmut Sami Kemikkıran FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

Mutlu ve Kemikkıran'ı haber merkezinde FİB Haber.Com internet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal karşıladı.

Zyarette dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Nevşehir Gör-Bir Dernek Başkanı Erol Mutlu, yeni taşındıkları hizmet binasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarında gerçekleştirecekleri projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Nevşehir gündemini sürekli takip ettikleri www.fibhaber.com'u ilkeli yayın anlayışı için tebriklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran'da, gazetemize çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasında ki katkı ve destekleri içinde FİB Haber Merkezine teşekkürlerini ifade eden Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Çapacı ve Uysal'a dernek bünyesinde açılan rapido kursunda kursiyerler tarafından yapılan çini tabak ve vazo takdim ettiler...

Nevşehir'in en aktif STK'sı olma özelliği taşıyan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin her zaman yanında ve destekçileri olmaya devam edeceklerini kaydeden FİB Haber Gazetemiz Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da, Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran'a gerek hizmetleri gerekse nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.