FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal, Nevşehir Lisisesi'nde düzenlenen Kariyer günlerinin konuğu olarak liseli gençlerle buluştu. 

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, mezun olduğu Nevşehir Lisesinde öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere Gazetecilik mesleğini, FİB Haber'in doğuşunu, başarı hikayesini, başarmak için inanmanın ve paylaşmanın önemini, potansitelimizi dışarı çıkarmamızın gerekliliğini aktaran Çapacı, hemşehricilik bilincinin oluşturulması için “Aidiyet duygusu” nun önemini anlatarak Nevşehir Liseli olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Gazetecilik mesleği dışında FİB Ajans olarak organizasyon hizmetide verdiklerini ifade eden Çapacı, Hayal ettiğiniz herşey sizlerin aslında çok yakınınızda olduğunu yeterki çalışıp çabalayıp kararlı olun dedi. Gündelik hayatta karşılaştığımız küçük yada büyük kişisel sorunlar büyük başarıların önünde engel değildir. Unutmayanız ki "Çaresizseniz çare siz siniz.." yaklaşımını kendinize felsefe yapınız dedi.

Söyleşi sonunda Nevşehir Lisesi'nin başarılı ve değerli Müdürü Muhammet Orçin'e bu buluşma için teşekkür eden Çapacı, mezun olduğu Nevşehir Lisesinde ki sınıfınıda ziyaret etti. 

Pozitif enerjinin insanı üst seviyelere taşıyacağını, sorumluluk taşımanın kazançlarını ve inandığımız fikirleri somutlaştırmamızın gerekliliğini aktaran Çapacı’nın keyifli sohbeti öğrencilerce çok beğenildi. 
 

Okul Müdürü Muhammet Orçin, "Bu hafta kariyer günlerinde okulumuz mezunu gazeteci, FİB Haber ve FİB Organizasyon sahiplerinden Fikret Çapacı konuğumuz oldu. Bizi kırmayıp öğrencilerimizle buluşan Sayın Fikret Çapacı'ya ve beraberinde değerli ortağı İbrahim Uysal'a teşekkür eder başarılı hayatının devamını dileriz." dedi.

Orçin,  kariyer günleri söyleşilerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.