Kadir İnanır'a benzerliği ile dikkat çeken Üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Nevşehirli Emre Sertsoy; "Ben Nevşehir'in yerlisiyim. Antalya'da üniversitede okuyorum. Akdeniz Üniversitesinde ... Çevremdeki arkadaşlarım beni Kadir inanır'ın gençliğine çok benzetiyorlar... Kadir İnanır'a benzetilmek benim için gurur verici. Kendisine benziyor olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. Birgün gelirde bir şans doğarsa eğer bir filmde Kadir Beyin gençliğini oynamayı çok isterim" dedi.

20 yaş altındaki gençlere de seslenen Emre, “ Kendilerini ve ailelerini düşünmelerini rica ediyorum. Evde hayat çok güzel lütfen evde kal gençlik. Evde yapılacak çok şey var ve yaşamın tadını çıkarmaya bakın. Koronavirüs nedeniyle bende hala hazırda evde kalmayı tercih ediyorum ve salgının bitmesini bekleyeceğim” dedi. 

Evde kalarak çektiğim bu video Tik Tok'ta çok beğenildi laf aramızda bende çok beğendim. Sizce nasıl olmuş, fizik olarak benzerliğim kadar yetenek olarakta sizce benzerlik var mı ne dersiniz? diyen Nevşehirli Emre Sertsoy, 1977’de Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın Kapadokya’da birlikte oynadıkları ‘Dila Hanım’ filmindeki unutulmaz dans müziği eşliğinde performansına çektiği video ise Tik Tok'ta kısa sürede büyük beğeni topladı.

İşte Nevşehirli gencin Kadir İnanır'a şaşırtan benzerliği ve Dila hanım müziği eşliğindeki dans videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!