Nevşehirli Üzeyir Renkçi'nin oğlu Mustafa Renkçi 'nin yer aldığı Oyun Hizmetleri takımı Türkiye'nin en kapsamlı eSpor organizasyonu olan PUBG Türkiye Ligi karşılaşmasında şampiyon olarak Temmuz ayında Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenecek olan 2 milyon dolar ödüllü PUBG Global Invitational' da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Nevşehirli hemşehrimiz Mustafa Renkçi, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Haftasonu yapılan Türkiye E-Spor Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olduk. 25-29 Temmuz’da Berlin Mercedes-Benz Arena’da yapılacak Dünya Şampiyonasında milli takım olarak Türkiye’yi temsil edeceğiz. Bekle bizi Berlin " dedi.

Kazanan: Oyun Hizmetleri

Turnuvanın birincisi olan Oyun Hizmetleri, 16.000$ para ödülü ve ana sponsordan ekipman ödüllerinin sahibi olmasının yanı sıra, Temmuz ayında Berlin’de düzenlenecek 2 milyon dolar ödüllü PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018)‘de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Dereceye giren 2’nci takım 8.000$, 3’üncü takım ise 4.000$’lık para ödülünün sahibi oldu. Ödülü bizzat Brendan “PlayerUnknown” Greene‘nin elinden alan Oyun Hizmetleri takımına katılacakları PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018) turnuvasında başarılar diliyoruz!

PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018) nedir?
PUBG Corp. tarafından düzenlenen ilk global e-spor turnuvası PGI 2018, Berlin Mercedes-Benz Arena’da 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi 20 profesyonel PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) takımı, 2 milyon dolarlık ödül havuzdan pay kapmak için yarışacak.