Mahsun Kırmızıgül'ün 'Vezir Parmağı' filmi Beyaz TV ekranlarında yer alan "Söylemezsem olmaz" proğramında konu ele alındı. Yapılan eleştirilerde, birinci tenkitte Şimdi mi Osmanlı yı keşfettiler, filmde erkeklerin kadına düşkünlüğü dile getirildiği bu manada Osmanlıyı iyi kullanmıyorlar. İkinci eleştiri de ise kürt vatandaşlarımız dan geldi. Kürtleri karikarütüze ediyor şeklindeki eleştirilerde film daha vizyona girmeden gündeme bomba gibi düştü.

Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi “Vezir Parmağı”nda bir hamalı canlandırdı. Detayları uzun zamandır sır gibi saklanan film 27 Ocak’ta vizyona girecek.

Mahsun Kırmızıgül, üç yıllık suskunluğuna “Vezir Parmağı”yla son verecek. 27 Ocak 2017’de vizyona girecek film, Osmanlı dönemindeki hamalların hikayesini beyazperdeye yansıtacak.

Mahsun Kırmızıgül hem yönetmen ve senarist, hem de oyuncu olarak yer aldığı ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekimleri yapılan Vezir Parmağı'nın Fragmanı geçtiğimiz günlerde Yayınlanmıştı.
Mahsun Kırmızıgül yeni filminde hamal oldu
En kalabalık kadro
“Vezir Parmağı”, 150 kişilik teknik ekip ve 64 oyuncuyla Mahsun Kırmızıgül’ün bugüne kadarki en kalabalık kadrolu projesi olma özelliği taşıyor. Ve Kırmızıgül, bu filmde Hamdullah adlı bir hamal olarak izleyici karşısına çıkacak.