Leyla & Yusuf Polat ve Esma & Mustafa Soydemir ailelerinin biricik evlatları Zeynep ve Ahmet Soydemir çifti hafta sonu Göre Düğün Salonunda düzenlenen Muhteşem Düğünle dünya evine girdi.

Göre Belediyesi Düğün salonunda düzenlenen düğün merasimine Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Soydemir, Şenol Ünal, Süleyman Yücefaydalı, Zafer Çelebi, Teknik Direktör İsmail Güzel, Kulüp Teknik ekibi, Meterisliler Taraftarlar Gurubu Yöneticileri, Dersiad Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehirli İş Adamları Necdet Civelek, Ünal İkizoğlu, Av. Mehmet Yücel, Gazeteci Asım Çapacı ile Göreme ve Boğaz köyünden gelen eş dost akrabalarla davetli katıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin yer aldığı Düğün merasimine katılan çok sayıda davetli de çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Fikret Çapacı'nın anonsu ile sahneye davet edilen "Zeynep ve Ahmet Soydemir çifti Diriliş "Ertuğrul" Jenerik Müziği eşliğinde volkan ve konfeti yağmuru altında alkışlarla alana girerken genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Göre Belediyesi Nikah memuru Vehbi Doğan'ın kıymış olduğu nikahta çiftin nikah şahitliklerini Kapadokya Göremespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Soydemir ve Azime Soydemir üstlendi...

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından alkışlar arasında Zeynep ve Ahmet çifti ilk dansı gerçekleştirdiler. Düğünün özel konuğu Türk Halk Müziğinin duayen sanatçılarından Ekrem Çelebi'nin seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı. 

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler gece boyunca sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Pasta kesimi ve takı törenin ardından gecenin sonunda ise Genç çiftle aile fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Düğüne katılan birçok davetli, gelin ve damadın yanına gelerek bu mutluluğun anılardaki yerini almasını sağladılar.

Polat ve Soydemir aileleri misafirleri gecenin sonunda kapıya kadar uğurlayarak düğüne katıldıkları için teşekkür ettiler. Düğün sonunda Aile Büyükleri adına Mehmet Ali Soydemir yaptığı açıklamalarında; Zeynep ve Ahmet çiftimizin dünya evine girdiği, bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz dedi.

40 Bin Kere Maşaallah!!!

Düğünün Organizasyonunu başarıyla gerçekleştirerek Düğün sahipleri ve davetlilerden tam not alan FİB Ajans Organizasyon olarak birbirlerine çok yakışan Zeynep ve Ahmet Soydemir çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Ne diyelim onlar erdi muradına darısı tüm gençlerimizin başına...

FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...!

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74

İbrahim Uysal-Fikret Çapacı