Master Eğitim Kurumu, Türkiye genelinde 12. sınıflar ve mezunlar için yapılan Paraf, 3D, Özdebir, Ulti ve Eis Yayınlarının sınavlarında Türkiye dereceleri kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye geneli sınavlarda Master Eğitim Kurumu öğrencileri bireysel sıralamalarda Türkiye birincilikleri, ikincilikleri, üçüncülükleri gibi bireysel dereceler elde ederken bu sınavlara katılan binlerce okul ve dershane arasında Türkiye’nin en başarılı 20 kurumu arasında yer almayı başardı.

Master Eğitim Kurumu Kurucusu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada,

Master Eğitim Kurumunda samimiyet, profesyonellik ve disiplin anlayışı temelinde eğitim hizmeti verilmektedir. Önceliğimiz her zaman kurumda eğitim gören öğrencilerin alanında en uzman öğretmenlerden oldukça donanımlı kampüs içerisinde eğitim almaları, disiplini kendiliğinden benimsemeleri ve sıcak bir ortamda potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarmalarıdır. Tüm bunlara imkân sağlarken öğrencilerimizi uzman eğitim koçları ve psikolojik destek ekibi rehberliğinde stratejik planlama ve nokta atışı yönlendirmelerle de desteklemeyi ihmal etmedik.

 Gerçek sınavın provası kabul edilen bu sınavda elde ettiğimiz üstün başarı bugüne kadarki yoğun emeğin sonucu elde edilmiştir.

2-3 Mart tarihlerinde yapılacak olan bursluluk sınavımıza katılabilir siz de Masterli olmanın ayrıcalığını yakalayabilirsiniz.

Başvurular www.masteregitimkurumu.com internet sitesinden veya İnstagram ‘’masteregitimkurumu’’ adresinden yapılmaktadır.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim.