Master Eğitim Kurumu’nda 9,10 ve 11. sınıflar için düzenlenen bursluluk sınav sonucuna göre kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kazandıkları burs oranlarına göre, 5 Mayıs 2024 tarihine kadar indirimli erken dönem kayıt fırsatından yararlanabilecek.

Master Eğitim Kurumu Kurucu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada:

Master Eğitim Kurumuna bursluluk sınavında kuruma kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 5 Mayıs’ a kadar indirimli kayıtlardan faydalanabileceklerini belirtti.  Özellikle 12.sınıfa geçen öğrencilerin haziran ayında başlayarak yazın devam edecek olan TYT programına katılmalarının son derece önemli olduğunun altını çizerek kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin TYT programına katılmalarının YKS hazırlığı için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Bursluluk sınavına katılmayıp Master Eğitim Kurumuna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler kuruma müracaat ederek bireysel sınav olduktan sonra kayıt hakkı elde edebilir.

‘’Uzman eğitim kadrosu, disiplin ve profesyonellik ışığında öğrencilerini Türkiye’ nin en iyi üniversitelerine hazırlayan Master Eğitim Kurumu, açıldığı günden bugüne; mükemmel kampüsü, kütüphanesi, sesli-sessiz çalışma alanları, son teknolojik donanımın kullanıldığı sınıflarıyla Nevşehir’ in en seçkin üniversiteye hazırlık kurs merkezi olmuştur.’’

‘’Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Milli Savunma Üniversitesi sınavında açık ara farkla Nevşehir’in en başarılı üniversiteye hazırlık kursu olmayı başarmıştır.

2024 Milli Savunma Üniversitesi Sınavı sonuçlarına göre Master Eğitim Kurumu öğrencileri toplam başarıda;

İlk 500’de            6 Öğrenci       19 Derece

İlk 5.000’de        22 Öğrenci      71 Derece

İlk 20.000’de     48 Öğrenci    148 Derece

İlk 50.000’de     82 Öğrenci    274 Derece   elde etmiştir.

Master Eğitim Kurumu Öğrencilerinden,

Hüseyin Berkay ERGİN      Nevşehir 1.si      Türkiye   117.si

Can Sei KEÇECİ                 Nevşehir 2.si      Türkiye   170.si

Elif Döşeyen                          Nevşehir 4.sü     Türkiye   282.si

Sueda ANDIÇ                       Nevşehir 5.si      Türkiye   320.si

Rana KARA                          Nevşehir 6.si       Türkiye  390.sı

Göksu ULUMAN                 Nevşehir 7.si       Türkiye   445.si       olmuşlardır.

Milli Savunma Üniversitesi Giriş Sınavında elde ettiğimiz üstün başarının mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde YKS sınavında daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inancımız tamdır. Bu motivasyonla YKS sınavına az bir zaman kala seri denemeler, konu tekrarlarının yanı sıra branş öğretmeni ve rehber öğretmen gözetiminde gerçekleşen, saat 22.00’ ye kadar süren,  akşam etütleri son hızla devam etmektedir.

Kadro ve işleyiş hakkında detaylı bilgi almak aynı zamanda kayıt oluşturmak isteyen tüm veli ve öğrencilerimiz için Master Eğitim Kurumu 09.00-22.00 saatleri arasında açıktır.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ