Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülşehir İlçe Seçim Ofisi, dualarla açıldı.

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, teşkilat üyeleri ve çok sayıda Gülşehirli vatandaşlar katıldı.

MHP'nin Gülşehir'deki Seçim Ofisi Açılışı Mitinge Dönüştü

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Gülşehir Belediyemizde Seçmen İletişim Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Gülşehirlilerle hasbihâl ettik. Bu coşku MHP’nin ayak sesleri. Gülşehir kararını vermiş. MHP Gülşehir Belde Belediye Başkan Adayımız Erkan Çiftci ile Gülşehir için canla başla çalışacağız." dedi.

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci'de yaptığı konuşmasında; “Ayırmadan, ayrışmadan birlik beraberlik içinde herkesin sorunlarının çözüleceği bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını” ifade etti.

Belediyecilik anlayışında, hakkın rızası ve halkın rızasından başka bir düşüncesi olmadığını belirten Başkan Adayı Erkan Çiftci, Gülşehir Belediyesinin herkesin gururla sahiplendiği, her derdini rahatça dile getirebileceği herkesi kapsayan bir belediye olacağını, hazırladıkları projeler ile özellikle gençlere yönelik hizmetleri olacağını istihdam ve üretime dayalı projeler ile ilçeden göçü engelleyeceklerini, yaşlılara ve kadınlara yönelik projelerle Gülşehir’de örnek bir belediye sergileyeceklerini, seçmenlerin 31 Martta Belediye’yi Erkan Çiftci’ye, ehline emanet edeceğine inandığını, herkesin oyuna talip olduğunu dile getirerek, her kesimden yoğun ve coşkulu katılım için hemşehrilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin seçim ofisi dualar edilerek, kurdelesi kesildi.