31 Mart yerel seçimlerine, ‘Ayırmadan Ayrışmadan Gülşehir İçin Canla Başla’ sloganıyla seçim çalışmalarına start veren MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, basın açıklaması yaptı.

Gülşehir MHP parti binasında düzenlenen basın toplantısına, MHP Gülşehir İlçe Başkanı Yasin Dalkılıç, parti ilçe teşkilatı, Gülşehir ülkü ocakları ile köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

İlk olarak söz alan MHP Gülşehir İlçe Başkanı Yasin Dalkılıç, partisinin 31 Mart yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığını ve Gülşehir'in geleceğini şekillendirecek Başkan adayımız Sayın Erkan Çiftci ile hemşehrilerimize hizmet etme kararlılığında olduğunu vurguladı.

Erkan Çiftci; “Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz”

Düzenlenen basın açıklamasında teşekkür konuşması yapan MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci; "Kıymetli hemşehrilerim, değerli dostlarım ve arkadaşlarım; Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve teveccühleri ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan adayı gösterilmiş bulunmaktayım. Gülşehir'imize hizmet etme düsturuyla çıktığımız bu yolda, şahsımı bu kutlu görev ile şereflendiren başta Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere MHP Genel Başkan Yardımcımız, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’a saygılarımı arz ediyorum. Bize verilen bu görevi layık olmak için bu günden itibaren var gücümüzle, gece, gündüz demeden çalışacağız. Rabbimin izni, seçmenlerimizin teveccühleri ile bu işi başaracağız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Çıktığımız bu yolda gayret bizden takdir ve tevfik Allah'tan destek Gülşehir halkımızdan." ifadelerini kullandı.

‘Ayırmadan Ayrışmadan Gülşehir İçin Canla Başla’

Başkan adayı Erkan Çiftci; "Bir insan için en kutsal değerlerden biri, kendi memleketine ve vatanına duyduğu sevgidir. Memleket; sadece coğrafi bir kavram değil, aynı zamanda içsel bir bağlılık ve aidiyet duygusudur. Bizler için Gülşehir, geçmişin izlerini taşır ve gelecek nesillere emanet edilmiş bir mirası simgeler. Bu sebepten canla başla çalışmayı sadece bir görev değil, aynı zamanda vatan sevgisinin bir yansıması olarak görürüz. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için karşılıklı istişare kültürüne dayalı, uyumlu bir yönetim anlayışını benimsemeye kararlıyız. 

"Gülşehir için Uyumlu Yönetim, Sizler için İstişare" ilkesiyle hareket edeceğimizi ve herkesin katılımına açık, şeffaf bir yönetim sergilemeye söz veriyoruz. Ortak akıl ile şekillenen projelerimizle, Gülşehir'imizi hak ettiği noktaya çıkartmak için birlikte çalışacağımıza olan inancımızı sizlere bir kez daha ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Omuzlarımızdaki sorumluluk ve memleketimize olan sevgimizle, Gülşehir için canla başla" ifadelerine yer verdi.