Karapınar önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, AK Parti'den resmi başvurusunu AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığına yaptı.

AK Parti’den Karapınar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Tiftik, resmi başvurusunun ardından dosyasını Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin'e teslim etti. 

Karapınar Belediye Başkan aday adayı Tiftik, bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle sevdalısı olduğum Karapınar kasabamı daha ileriye taşıyabilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. 

"Karapınar'ın geleceği için bende varım" diyen Başkan aday adayı Mustafa Tiftik  'Nerede kalmıştık?'

Karapınar önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, aday adayı olacağını FİB Haber gazetemize 'Nerede kalmıştık?' sözleriyle açıkladı. 

AK Parti’den Karapınar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Tiftik, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm kasabama, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin'de, AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Mustafa Tiftik'i tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi.