AK Parti'den Nar Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Süleyman Özçelik mazbatasını İlçe Seçim Kurulundan alarak resmen Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Mazbata töreni için AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Belediye Meclis Üyeleri, eşi Ayşegül Özçelik ve oğlu Toprak Özçelik ile birlikte  Adliye Binasına gelen Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Ayhan Tetik’den aldı.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik burada yaptığı açıklamada; "31 Mart Yerel Seçimlerini atlattık, Nar kasabamıza yakışır bir seçim oldu. Çok şükür hiçbir olay olmadan, Nar'ın ruhuna uygun bir şekilde seçimleri sonuçlandırdık. Bundan dolayı ben gerek muhtar adayı olan kardeşlerimize gerekse diğer belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarımıza ve seçmen olarak görevlerini yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu göreve bizleri layık gördünüz, kaldığımız yerden hız kesmeden kasabamıza hizmet noktasında gücümüzün son noktasına varana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Adalet duygusundan ayrılmadan siyaset kimliğimizi bir kenara bırakarak Nar'a hizmet noktasında kasabamızın tamamının hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bize destek veren değerli hemşehrilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.