Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri Av. Özer Hasan Duru ve Av. Suat Öztürk Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği Olağanüstü 13.Genel Kuruluna katıldılar.

TBB HEYETİ, İÇİŞLERİ BAKANI'NI ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz ve diğer Baro Başkanları ile TBB Aracı ve Takipçilerle Mücadele Komisyonu temsilcilerinden oluşan heyet, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek Avukatların Yaşadığı Sorunları ve Çözüm Önerilerini İletti.

Heyet, Bakan Yerlikaya'ya avukatların kollukta yaşadıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik önerilerini ileterek TBB ve Baroların hasar danışmanlık şirketlerine karşı yürüttüğü mücadeleye ilişkin bilgi verdi. Aynı zamanda bu konuda ortak çalışma ve mücadele yöntemleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz'un da yer aldığı görüşmede ayrıca meslektaşlarımızın illerde yaşadıkları bazı yerel sorunlar ve bu sorunların çözüme yönelik talepler de iletildi.

Boz yaptığı açıklamasında; "Türkiye Barolar Birliği yönetimi ve Baro Başkanlarıyla birlikte İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya yi ziyaret ederek, Avukatlarin ve Baroların sorunları hakkında bilgi verdik" dedi.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ GENEL KURULU ATA'NIN HUZURUNDA

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 13.Olağanüstü Genel Kurulu programı, Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim, Disiplin, Denetleme kurullarının üyeleri, Baro Başkanları ve TBB Delegelerinden oluşan heyetin Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı.

Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz, Türkiye Barolar Birliği olağanüstü genel kurulu açılış kokteylinde TBB başkanı Erinç Sağkan, genel sekreter Veli Küçük ile Nevşehir delegeleri Ozer Hasan Duru ve Suat ozturk ile birlikte...