Nevşehir Belediyesi ekipleri, hafta içerisinde Bekdik Mahallesi TOKİ 5. Etap bölgesinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla bölgenin adeta çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi ekipleri, kentin en büyük mahallelerinden biri olan Bekdik Mahallesi’nde hafta boyunca yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. TOKİ 1410 Konut’un bulunduğu yaklaşık 1 Milyon 372 bin metre kare büyüklüğündeki bir alanda Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda çok sayıda personel ve iş makinesi görev aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, bölgede yol bakım ve onarım ile sıcak asfalt çalışması yapılırken Terminal Kavşağı ile 1410 Konut arasındaki yolda yaya kaldırımlarının yapımına da başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bölgedeki yeşil alan ve refüjlerde yaklaşık bin ağacı toprakla buluşturarak peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin altyapıyı güçlendirdiği mahalledeki çalışmalar hava şartlarının el vermesi durumunda devam edecek.

Son üç yılda tarihinin en büyük altyapı ve üstyapı yatırımlarını hayata geçiren Nevşehir Belediyesi’nin 2024 yılında da aynı tempoyla çalışmayı sürdüreceğini kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Gerçekleştirdiğimiz altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve parklarla mahallelerimizin adeta çehresini değiştirdik. Vatandaşlarımızın desteği ile belediyecilik hizmetlerindeki bu başarımızı yeni dönemde de sürdürmeye kararlıyız. Biz vatandaşlarımıza seçim vaadinde bulunmuyor, sorunları tespit ediyor ve çözüyoruz.” dedi.