TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü İbrahim Cezayir yaptığı değerlendirmesinde; "1. Etap kampımızı 26-31 Aralık tarihlerinde Nevşehir'de fiziksel ağırlıklı çalışmalar ile geçirdik. 2. Etap Antalya kampımızda 3-12 Ocak tarihlerinde K.Ç. Sinopspor, Batman Petrol ve Romanya 1 Lig ekibi FC Hermannstadt ile zorluk derecesi yüksek 3 hazırlık maçı oynayarak kapasitemizi yukarıya çekmeye hedefledik.

Yeni oyun planlarımızı geliştirdik. Oyuncu ve oyun gelişimini destekledik. Öz kaynağımız altyapımızdan 4 oyuncuyu kampa dahil edip hazırlık maçlarında süre verdik ve oryantasyonlarını tamamladık.

Gelişimimiz için verimli bir kamp dönemi geçirdik. Fiziksel, zihinsel, taktiksel ve oyunsal gelişimimizi en iyi seviyeye çıkarıp lige hazır hale geldik.

İkinci yarıda Nevşehir halkına ve taraftarımıza oyun ve skorlar ile keyif veren bir Nevşehir Bld. Spor izletmek en büyük hedefimiz.Tüm halkımızdan ve taraftarımızdan ilk yarıdaki gibi büyük desteklerini bekliyoruz." dedi.

Antalya kampını tamamlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz oynadığı 3 hazırlık karşılaşmalarında; K.Ç. Sinopspor'a 1-0,  Romanya 1. Lig temsilcisi FC Hermannstadt'a 5-0 mağlup olurken, Batman Petrol spor ile 1-1 berabere kaldı.

Nevşehir Belediyespor ikinci yarının ilk maçını 21 Ocak tarihinde deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacak.