AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ı makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoglu ile birlikte Nevşehir'de bakanlığın devam eden yatırımları, yeni yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüştü.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ulaştırma Ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’ı, Nevşehir  Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoglu ile ziyaret ederek; Sevdamız Nevşehir’imizin devam eden alt ve üst yapı projeleri ile yapılacak çalışmaları istişare ettik. Durmak Yok Yola Devam..." dedi.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Milletvekillerimiz Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ile bir araya geldik. Nevşehir ilimizin meselelerini ve hayata geçirilecek ulaşım projelerini konuştuk" dedi.