BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Sonugelen ve Adnan Karakaya ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız 'a nezaket ziyaretinde bulundular. 

Kayseri Bölge Koordinatörlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Standartları Enstitüsü Nevşehir Temsilciliği’nin, Nevşehir Belgelendirme Müdürlüğüne dönüştürülmesi sebebiyle NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız 'a kutlama ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek, ilimize kazandırdıkları kuruluş için emeği geçen NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'a,  TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin'e, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye gerek sektör ve gerekse BİMSADER adına kendilerine teşekkürlerini ifade etti.

Son dönemde zor günler geçiren inşaat sektöründe benzer güzel haberlerin artacağına inancının tam olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Parmaksız ile bir süre istişarelerde bulunarak Bims sektörü hakkında bilgiler verdiler.

NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’ın TSE Yönetimi görevinde olduğu günden bu yana Bims sektörüne önemli katkılarda bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Necdet Civelek, Parmaksız’a sektöre verdiği desteklerden dolayıda “minnettarlığını” sundu. 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bims sektörün önünü açacak her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye hazır olduğunu belirterek, bu nazik ziyaretleri sebebiyle BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.