İstanbul Eski Vali Yardımcısı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, İçişleri Bakanlığı’nın valiler kararnamesi ile Çanakkale Valiliğine atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın görev yaptığı 4 yıl süreyle şehre önemli katkılarda bulunduğunu ve Nevşehir'in gelişmesi ve tanıtımı adına başarılı çalışmalara imza attığını ifade etti.

Nevşehir'de 1 Haziran 2016  tarihinde göreve başlayan Vali İlhami Aktaş'ın Çanakkale Valiliği görevine atandığını belirten NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, "Hakk’a hizmet halka hizmet düsturuyla vazifesini ifa eden valimiz adaletli, hoşgörülü, halkla her zaman güzel diyalog kuran yönetimiyle ve göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Nevşehir’in ve Nevşehirlilerin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yatırım ve hizmetlerinin arttırılması için mesai mefhumu gözetmeksizin çaba sarf etmiş, Nevşehir'in gelişmesi için azami gayret göstererek devletin vatandaşla kucaklaşmasını sağlamıştır." dedi.

Vali İlhami Aktaş’ın samimiyeti ve mütevaziliğiyle de toplumun her kesiminin övgüsüne mazhar olduğunu kaydeden Tekin, yeni görevinde başarılar dileyerek NEVBİAD ve Nevşehir halkı adına şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

Tekin'den Vali İnci'ye tebrik mesajı

İstanbul Eski Vali Yardımcısı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, yayımladığı tebrik mesajında, "09.06.2020 tarihli, 2020/274 sayılı Valiler Kararnamesiyle, Nevşehir Valiliğine atanan Sayın İnci Sezer Becel'i tebrik ediyor, ilimize hoşgeldiniz diyor, şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Dünyanın İncisi Nevşehir'in turizm Başkenti Kapadokya'ya 'İNCİ' Vali Geliyor…

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İstanbul Vali Yardımcılığı görevinde iken beş yıl birlikte çalıştığımız Sayın İnci Sezer Becel'in daha önce Çeşme ve İstanbul gibi turizmin değişik  destinasyonlarında görev yapmış olması hasebiyle edindiği tecrübeler Nevşehir ilimiz ve Kapadokya bölgemiz için büyük bir şans olacaktır. Yine daha öncesinde Acıgöl ve Gülşehir Kaymakamlığı yapmış olmasıda şehrimiz ve bölgemizi tanıyor olması açısından önemli. 

Çeşme ve Çatalca Kaymakamlığı görevlerinde iken çok güzel işlere imza atan Sayın İnci Sezer Becel'in şehrimize de güzel hizmetler yapacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bu vesile ile Mülki İdare Amirliğine yakışan Sayın İnci Sezer Becel'i bir kez daha tebrik ediyor, NEVBİAD olarak en kısa sürede hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.