NTC Medya yeni dizisi Maria ve Mustafa için verdiği 6 aylık aranın ardından yeniden çalışmalara başladı. Maria Mustafa dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Faruk Teber yer alacak. Bilindiği üzere Faruk Teber son dönemde Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeş Çocukları dizisini yönetmişti.

Maria Mustafa dizisinin senaryosunu ise daha önce Arka Sıradakiler ve Zengin ve Yoksul gibi dizilerini de yazan Birol Elginöz yazacak. Maria Mustafa  dizisinde daha önce işlenmemiş bir tarzda modern bir aşk hikayesi anlatılacak. Maria Mustafa dizisinin kadın başrol oyuncusu ise Brezilya’lı oyuncu Jessica May oldu.

Merakla beklenen Maria ile Mustafa dizisi Kapadokya'da çekiliyor ...

Nevşehir bu dönemde de dünyaca ünlü yerli ve yabancı yönetmenlerin gözdesi oluyor. "Maria Mustafa" dizisi Son dönemde ünlü bir dizi çekim mekanı olan Nevşehir Kapadokya da çekilecek. 

Maria ve Mustafa dizisinde bambaşka iki kültürden insanın imkansıza giden aşkı anlatılacak.  Maria ve Mustafa dizisi Atv ekranlarında şubat 2020 de ekranlarda olacak ve yapımcısı Ntc Medya olacak. Tahminimizce Maria bir İtalyan iken Mustafa da bir Türk olacak. Bu durumda bir İtalyan kadın ile bir Türk’ün imkansız aşkı anlatılacak.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak yapılan tahminlere göre dizi yaz sezonunda yayın hayatına başlayabilir.
 

Konu hakkında Kapadokya Ajans Cast&Casting Productıon Mustafa Kırboğa yaptığı açıklamasında, yine Ürgüp Kapadokyamızda, NTC nin yeni bir dizisi başrollerini Jessica May ve Hilmi Cem İntepe... MARİA İLE MUSTAFA,3,2,1 MOTOR başlıyoruz...Hayırlı olsun sağlıcakla sevgiyle kalın güzel insanlar, yaşam sizlerle daha da güzell" dedi.