Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz bize yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası' kapsamında Birlik Vakfı Onursal Başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün teşvikleriyle Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi, Kızılay Şube başkanlığına erzak kolisi desteğinde bulundu.

Söz konusu yardım kolileri Milletvekili Açıkgöz himayelerinde Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığına teslim ettiler.

Birlik Vakfının Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bu tür yardımlarda bulunduğunu kaydeden Başkan Gürbüz Dinç, bu yardımların yapılmasındaki büyük katkısı dolayısıyla AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Vakfın Onursal Başkanı Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti.

İşte Açıkgöz'ün yardım kampanyası ahkkındaki açıklamaları. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Vakfın Onursal Başkanı Mustafa Açıkgöz’de yaptığı açıklamada; 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’ndan hareketle, Nevşehir Belediyemizin ‘Gönül Kumbarasına’ da katılmaya herkesi davet ediyorum. Nevşehir Birlik ve Anadolu insanımızın yurtiçinde-yurtdışında Dünya'ya uzanan yardım eli Kızılay Nevşehir şubelerimizle, şahsımızla bizler de yardım kampanyalarımıza destek olacağız. Kadirşinas Nevşehirli hemşerilerimizin de bu kampanyaya destek olacaklarına inancımız tamdır.‬' dedi.
#BizBizeYeterizTürkiyem
#EvdeKalNevşehir