AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesini ziyaret ederek, partisinin Kalaba Belediye Başkan adayı Erdal Yorgancı için vatandaşlardan destek istedi.

Kalaba Milletvekili Menekşe'yi bağrına bastı...

Kalaba'da büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe burada yaptığı konuşmasında, Siz değerli hemşehrilerimiz şimdiye kadar, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet düsturu ile Rabia ruhuna sahip çıkarak her daim ülkemizin geleceği ve menfaatleri adına mazlumların umudu dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir seçimlerde yalnız bırakmadınız.

Çünkü kimin kimlerle beraber kol kola yürüdüğünü en iyi siz biliyorsunuz. İşte bu yüzden diyoruz ki; 'Bu milletin eli değil, ayağının altı öpülür. Unutmayın ki sizin derdiniz bizlerin derdi. Ve bizlerde yapmamız gereken ne var ise sonuna kadar yapacağız, istekleriniz ne ise sonuna kadar kulak vereceğiz. Yeter ki birlikte yürüyüşümüze devam edelim ve şu 31 Mart'ta ki sınavı başarıyla atlatalım." 

31 Mart seçimleri bir beka seçimidir...

Malum iç ve dış çevrelerin kirli tezgahları ile yine sahnedeler ve sizler her daim bu oyunları bozdunuz. Yapmadıkları ne kaldı ki Allah aşkınıza. Tencere tava dediler yürüdüler... Gezi park eylemi dediler ortalığı talan ettiler... 15 Temmuz alçak darbe girişimi ile de umduklarını bulamadılar. Şimdi ekonomik savaş ile vurmaya çalışıyorlar. Ama unuttukları çok önemli bir şey var. Yüce Milletimizin yüreğini göremediler, tankların önüne gövdesini koyarak, "Elif" gibi duruşunu unuttular. Bizler bu cennet vatanımız uğruna şimdiye kadar bir çok bedeller ödedik, gerekirse canımızla kanımızla yine ödemeye hazırız. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Zira Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi biz bu yola kefenimizi giyipte çıktık. Ve Başaramadılar... Hiç bir zaman da başaramayacaklar.' dedi.

AK Parti ile yaptıklarımız ortada...

Yapamazsınız dedikleri ne varsa yaptık. Yollar, Tüneller, Hastaneler, Köprüler, Havalimanları...

Eğitim de, sağlıkta,  ulaşımda, enerjide, turizmde, savunmada, tarımda bir çok yeni reformlar yaptık, daha bir çok alanda da yapmaya devam edeceğiz. 

AK Parti olarak ilk iktidara geldiklerinde Türkiye'de milli savunmanın sadece yüzde 20'sinin yerli olduğunu hatırlatan Milletvekili Menekşe, şimdi bu oranın yüzde 65'e ulaştığını anlattı. İnsansız hava araçlarını, silahlı insansız hava araçlarının üretildiğini belirten Menekşe, "Şimdi daha gelişmişini de üreteceğiz. Tankımızı üretiyoruz. İnşallah silahlarımızı yapıyoruz. Artık Türkiye, eski Türkiye değil. Bu ülkede teröristi sıfırlayana kadar bu mücadele devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

31 Mart'ta "Kalaba" kazanacak...  "Milletimiz" Kazanacak...

31 Mart sonrası istikrara, daha mutlu yarınlara huzura uyanacağız işallah. AK parti ile yaptıklarımız ortada... Ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı...

Ezan düşmanları ile sırtını terör örgütlerine yaslamışlarla bu yüce Milletimiz asla yürümedi yürümeyecek. 31 Mart kimine ilkbahar kimine sonbahar olacak. Allahın izni siz değerli halkımızın duaları destekleri ve oyları ile sandıkları patlatacağız. Ve 31 Mart'ta kazanan Kalaba olacak, Nevşehir olacak Türkiye olacak" dedi.

Ve Kalaba beldesini İlçe yapacağız...

‪Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe Kalaba'da vatandaşlara büyük bir müjde verdi: "Kalaba’yı ilçe yapacağız" dedi.

Milletvekili Menekşe, burada yaptığı açıklamasında: "Kalabalı hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi yine bizleri bağrına bastı. Kalaba'mız potansiyeli olan bir yer. Her şeyin en güzelini hak eden Kalaba Beldemiz ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun ”Kalaba İlçe Olacak” ve hakettiği yere gelecek. Tevazu Samimiyet Gayretle Durmak Yok Yola Devam ‬..."

Nevşehir'in 9.cu ilçesi Kalaba mı olacak ?

2018 yılında TÜİK verilerine göre merkez ilçeyle beraber 8 İlçe, 23 belediye, bu belediyelerde 125 mahalle ve ayrıca 153 köy vardır.