Nevşehirli vatandaşlar Sosyal mesefa tanımaksızın "çarşı, sokak ve pazarda" boy gösterdiler. Özellikle banka önlerinde büyük yoğunluk oluştu...

Çalışma sürelerinin 5 saate düşmesi ile birlikte, Nevşehir'de banka önlerinde büyük yoğunluk oluştu...

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge ile Bankaların çalışma saatlerinin 12.00-17.00 arasına çekilmesinin ardından Nevşehir'de bugün saat 12.00'de açılan bankaların şubeleri önünde vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Yapışık vaziyette bekliyoruz ... Virüsten böyle mi korunacağız ?

Nevşehir'deki tüm bankaların önü ana baba günü gibi kuyruk oluşmuş yapışık halde sırasını bekliyor. Bazı vatandaşlar ise bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek "Koronadan böyle mi korunacağız, banka önlerinde oluşan kuyrukla adeta yapışık haldeyiz diyerek yetkililerin bu duruma biran önce önlem almasını istediler. 

 ATM'lerde Koronavirüs önlemi alındı mı?

ATM'lerinin önlerinde ciddi tedbirler alınmasını, ATM önlerinde antiseptik sabunlar yerleştilmesini, 65 yaş üstü  kontrolü ile vatandaşların Sosyal mesefa aralığını koruması için yetkililerin gerekli çalışmaları yürütmesini bekliyoruz.

Vatandaşlarımız uyarılara karşı lütfen duyarlı olun!

Vatandaşlarımızdan da paralarını çekme öncesinde en az bir metrelik mesafeye dikkat etmelerini önemle rica ediyoruz...

İşte o ibretlik görüntüler... Lütfen Tedbir alalım ve dikkat edelim. LÜTFEN sevdiğin için, insanlık için, kendn için Allah rızası için...