Cevherdudayev mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten, "Bir insanın yapacağı bir şey değil. Ben bu duruma çıldırıyorum" dedi.  

Cevherdudayev mahallesinde parklara verilen zararlar mahalle muhtarı Abdurrahman Keten'i isyan ettirdi. Parklara gelen baız kendini bilmez gençler maalesef burdaki spor aletleri ve kamelyalara zarar veriyorlar.  Bu durum ise mahalle muhtarını çileden çıkarttı. Parklarda bulunan plastik spor aletleri ve çocuk salıncak ve kaydıraklarını yerinden sökerek park içerisini kirletmeleri mahalle muhtarının sabrını taşırdı. Verilen zararın defalarca belediye tarafından giderilmesine rağmen tekrar parklara zarar verilmesi mahalle muhtarının isyan etmesine neden oluyor. Mahalle muhtarı, parkalara zarar verenlerin bulunup cezalandırılmasını istiyor.

Cevherdudayev mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten, "Cevherdudayev mahallemiz sakinlerinin ve özellikle bazı gençlerimizin mahallemizdeki genel olarak parklarımızın temiz ve kırmadan dökmeden korunması gerekmektedir. Özellikle Emliyet Müdürlüğü Makamına ve Gece Bekçilermize sesleniyorum. Sık sık parklarımızı ve sokaklarımızı gezmeleri dahilinde güvenli olması açısından olumlu olacaktır. Gece Bekçilerimiz özellikle gençlerimiz parklarımıza zarar vermektedir. Yakaladığınız anda cezasını keseceksiniz. Yapılan bu güzel hizmetlere yazık oluyor. Parklarımızın güvenliği için Acil olarak kamera sistemi yapılması şart oldu gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim saygılarımla selamlar.

Muhtar Keten; " Aslan yattığı yerden belli olur. Herşeyi Belediyediyemizden bekliyoruz birazda kendimize çeki düzen verelim. Kim olursa olsun oturduğunuz mekanları temiz olması gerekmektedir. Hizmetlerin kıymetini bilin. Bu zarar verilen parklarımıza, Belediyemize yazık günah değil mi ? Bu durumda Belediyemize her şey parayla alınıyor. Bir anda çöpe atıyoruz. Anne Babalara sesleniyorum, ne olur çocuklarımızı uyaralım. Mahalle Muhtarı olarak yapılan bu zararlara çok üzgünüm . Daha atmadığım fotoğraf var. Her yeri geziyor ve görüyorum." dedi.