Kanserden sol bacağını kaybeden Nevşehirli gencimiz Mehmet Ali Doğan, hayalini kurduğu protez bacağına kavuştu.

Güçlü duruşu, hayat enerjisiyle, net tavırları ile ve pozitif duruşu ile bir çok kanser hastasına umut olan 25 yaşındaki Nevşehirli Mehmet Ali Doğan; protez bacağı ile ilk tanışmasının ardından duygularını şu cümlelerle anlattı; "ALLAH'ım çok şükür bugünlerimi bana gösterdiğin için. Protezim sonunda geldi. Gelmesinin ardından bir kaç deneme yaptım gayet Sol bacağımı hissedercesine yürüyebildim. Buradan, Beni seven Nerde Ne Kadar İnsan varsa ve Maddi ve Manevi desteklerini esirgemeyen tüm abilerime kardeşlerime ablalarıma abilerime çok ama çok teşekkür ederim. Hepinize ölünceye denk dualar edeceğim. Sizlerin sayesinde buralara geldim. Bacaksız kalmamak için elinizden gelen herşeyin en iyisini yaptınız. Tanıdığım tanımadığım Onlarca insanın kalbine dokunabildim. İyiki varsınız Allah razı olsun sizlerden. Rabbim kimseye kaldıramayacağı acılar yaşatmasın.. #güzelgünlerYAKINDA " ifadelerine yer verdi.

Nevşehirli kanser hastası Mehmet Ali protez bacağa kavuştu İşte o görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!

Ardından protez bacağı ile ilk denemesini yapan Mehmet Ali Doğan, başarılı bir yürüyüş denemesi gerçekleştirdi. Doğan, protezine kavuştuğu için ve  yeniden yürüyebileceği için mutlu olduğunu söyledi.

FİB Haber.com Ailesi olarak değerli gencimiz Mehmet Ali Doğan'ı tebrik ediyor başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz.

Ayrıca, bir kez daha Mehmet Ali Doğan'a ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.