25 yaşındaki Nevşehirli genç hayat enerjisiyle, net tavırları ile ve pozitif duruşu ile kanserle mücadele eden bir isim. 17 yaşında kansere yakalanan, 8 yıldır bu hastalıkla mücadele eden ve en son bugün geçirdiği ameliyat ile bir bacağını kaybeden Nevşehirli kanser hastası Mehmet Ali Doğan gerçekten çok büyük bir kahraman. 

Güçlü ve onurlu duruşu ile bir çok kanser hastasına umut olan Nevşehirli Mehmet Ali Doğan bugün Kayseri'de geçirdiği ameliyat sonrası ilham veren hikayesini insanlarla paylaşmaya başladı... 

"Hayatımı kaybetmemek için bacağımı kaybetmem gerekiyordu..."

Nevşehirli Mehmet Ali yaptığı paylaşımda; "HAYATIMI KAYBETMEMEK İÇİN BACAĞIMI KAYBETMEM GEREKİYORDU ve benim artık sol bacağım KESİLDİ.  #KanserleHaLaSonHızlaSavaşaDevam...
Bu yazımı okuyan beni bir kez daha anlar, Bu hayatta "ŞÜKÜR" edebileceğiniz o kadar sebep var ki. En önemlisi ne biliyor musunuz? SAĞLAM hastalıksız bir vücudunuz varsa sizden ZENGİNİ YOKTUR. GÜZEL YARINLARA..." ifadesi kullandı.

Askeri üniforma giyme hayalini gerçekleştiren Mehmet Ali şimdi ise biran önce sağlığına kavuşmak istiyor...

İlk kez sizleri  www.fibhaber.com'da ki haberimizle tanıştırdığımız, hayat hikayesi ve yaşama olan tutkusuyla kısa sürede çok sevilen ve Nevşehir'de bir anda herkesin sevgilisi olarak gündeminde yer alan Mehmet Ali Doğan bugün 5. kez ameliyat oldu.

Mehmet Ali ile ilgili gün boyu dualarını eksik etmeyen koca yürekli Nevşehirli hemşehrilerimiz, kendisini takibe alarak ameliyat sonrası gelişmeleri  yakından takip ediyor.

FİB Haber.com Ailesi olarak Mehmet Ali Doğan'a ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.